Proč nás pocity nutí se měnit?
Možná jste spokojeni sami se sebou, se svými možnostmi, ale možná také ne. Každý z nás má svým osudem vybraný i časový údaj, kdy začne hledat a pociťovat zvláštní vnitřní tah za něčím, co se nedá úplně tak jednoznačně pojmenovat.
Jako bychom hledali vnitřní propojení s pocity, po jejichž dotyku vnitřně prahneme. Ve své básni Domov v pravdě čistý, toto propojení pojmenovávám.
Domove k tobě vztah mám libý,
jsi ke mně štědře milostivý,
tvůj otisk žiji,
uháním osudu vstříc,
životem v nitru,
s tebou jsem stále víc.....
Hledáme svůj domov, o který se mohou naše pocity opřít. Čekáme na svou druhou půlku, která k tělu patří, nehledě na to, jestli jsme žena či muž. Každé tělo potřebuje výživu, vědět kým je a odkud vlastně jeho vědomí pochází.
Vnímáme svůj zájem vnitřně svými smysly se propojit s tím, co na nás čeká. Utajené závojem nenaplněného času. Však kdo svou trpělivostí vytrvá, projeví svůj pokorný zájem se měnit, je velmi pravděpodobné, že se setká uvnitř s pocitem, který je vám neskonale blízký. Najdete svůj vlastní zdroj, který dýchá vašim tělem. Zdroj veškeré vaší tvořivosti, který přesahuje úroveň současného vnímání.
Však změnami ve svém myšlení, jednání a vnímání, pro které se rozhodujete, cítíte, jak se postupně pomaloučku přibližujete k bezpodmínečné lásce, z které je veškerý život postaven.
Cítíte svůj domov, v kterém máme všichni své kořeny. Jen jsme zapomněli, co je láska bez podmínek. Cestou vývoje naší duše jsme potkali mnoho pokušení, které prodloužilo naši cestu k lásce bez podmínek. Vnímejte vše to, co vám připomíná váš domov v pravdě čistý. Změňte své přístupy a prožitky, které vám stojí v cestě. Každým odvaleným balvanem se blížíte k jaru. Uvolňujete si cestu ke své spokojenosti, naplnění, ke své lásce a tvořivosti.
Pro Vás Mawu
Madona Therapy

DSC_7966.jpg

© ART MAWU 2014