Vážení a milí, 
po prázdninovém dívčím ARTE na téma "Co máme společného se zvířaty?", vznikly nové písničky právě na některá zvířata, které mají děti rády a donesly si je jako hračku s sebou na dílnu.
Jednorožec, jeho nevinnost a čistá záře, Pavouček se svou neutuchající tvořivostí, Bílý tygr se svou vzácností, Kočička trochu namyšlená, ale obrátí se k dobrému, Pejsek, který slouží dvěma pánům a tak má rád svobodnou zahradu a také Panda trochu lína, až se to s ní nedá vydržet, jestli ji máme někdy v sobě. 

Prázdninové ARTE nám bylo velkou inspirací k další tvorbě a určitě i děvčatům o sobě mnoho zvířátka odhlalila. Jednotliví plyšáci vlastně podporují duši a dodávají dětem to, co v nitru potřebují. Vznikly zajímavé kresby, vlastní taneční tvořivost děvčat na písničku "Příteli dávný", originální výrobky z keramické hmoty, trička s motivem inspirovaným písničkou "Příteli dávný" a hlavně se dětem rozšířilo povědomí o tom, jak zvířátka a hračky souvisí s námi.
Tak přeji hezké zážitky s našimi písničkami Eva Světelská a se zvířátky, jejichž otisky máme tak trošku v sobě, ve svém chování. Je dobré o tom vědět a vidět svět kolem nás z nadhledu v souvislostech. Z pohledu makrokosmu, který se opakuje všude, kam se podíváme, ale je třeba si to uvědomovat a rozšiřovat své vědomí.
Přeji hezké prázdninové dny a těším se v září na celoroční ARTE.
© Dana Skokanová
DSC_1312.JPG

© ART MAWU 2014