Matka Marie v nás

Přikládám právě dokončenou sochu bohyně v tzv. koženém stavu, tj. před prvním pálením. Je to pokračování příběhu bohyně na fotografii z předchozího článku. 
Je v ní zakomponováno světlo Matky Marie, které cítím v mém srdci, v mém nitru a dotýká se mého božského vědomí tak, jak ukazuje socha. 
Při práci jsem byla Marií podporována a vím, že to tak bude i nadále. Kdo zná energii Marie ví, o čem mluvím. Její energie hladí, hřeje, léčí, zklidňuje, podporuje a promlouvá. Ve svých intuitivně vyráběných sochách madonách na hrnčířském kruhu jsem se prožila skrze archetypy lidského chování, jednání, skrze svou vnímavost, citlivost, vědomost. Prožila jsem se díky Marii ke své sebehodnotě, ke svému umu, který vyzrával a stále zraje nad hrnčířským kruhem v mé dílně a protože se nechávám touto císařovnou či královnou vést, každým okamžikem splývá s mojí vědomostí a bdělostí, přichází lazebnice, socha bohyně, která svou vznešenost, zralost dostává do výrazu své tváře. 
Jakoby po jejích tvarech stékala přilehlá mělká voda léčivého pramene a obdařuje každého, kdo se do ní zakouká. Vznešenost jejího výrazu nelze vynutit, ta tam prostě je. Jen si ji můžeme povšimnout vedle dokonalé hranice její hodnoty a hodnoty všech těch, kteří se rozplynou v její lásce. 
Při dalším procesu dohotovení sochy přijdou na řeč léčivé kameny, křišťály, ametysty, perly, které v podobě šperku vyzvednou sílu její duše a jejího srdce. Budu Vás informovat.
Přeji Vám, abyste každým okamžikem dokázali prožít to, co Vám Marie radí. I vy můžete mít po svém boku sochu Madony či bohyně vyrobenou právě pro Vás.

Keramická dílna ART MAWU
© Dana Skokanová

DSC_1172.JPG DSC_1182.JPG

© ART MAWU 2014